Byggtjänster

Vi är en takläggare som har våra rötter i byggbranschen och det innebär att vi har en bred kompetens. Som byggfirma kan vi åta oss uppdrag inom allt från nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Detta både på in- och utsida av ditt hus.

Mer än bara en takläggare

Oavsett vilket uppdrag vi anlitas för så har vi ett tydligt kundfokus. Detta som en följd av en enkel logik. Du anlitar oss för professionell hjälp kring någonting som du inte klarar av själv och du väljer att betala pengar för detta. Då är det också en självklarhet att du ska få valuta för pengarna i fråga och att det ska handla om en investering.

Vi ger dig perfekt fastighetsservice

Vi kan även erbjuda våra tjänster till dig som fastighetsägare eller som representant för en BRF. Vi har lång vana av fastighetsservice och kan skräddarsy lösningar utifrån dina specifika behov - detta gäller såväl invändig som utvändig skötsel av fastigheten. Genom rätt fastighetsservice så ger man en mer hemtrevlig känsla och en bättre gemenskap mellan grannarna.

Tack vare regelbunden service och kontroller så kan man upptäcka potentiella faror i tid och planera för åtgärder. Akuta skador kostar mycket pengar. Rätt fastighetsservice sparar pengar!

Dessutom kan man - tack vare det regelbundna underhållet som inkluderas i tjänsten - också höja värdet på fastigheterna. En annan positiv aspekt av att låta oss sköta din fastighetsservice är att vi hela tiden lägger oss i framkant. Genom regelbunden översyn av detaljer i fastigheten och kontroll av det allmänna skicket så kan vi också upptäcka potentiella faror i god tid.

Det ger dig en möjlighet att planera renoveringar och åtgärder på ett tidigt stadie; något som sparar dig mycket pengar. Det är de akuta skadorna och åtgärderna som kostar allra mest pengar. Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan utveckla ett samarbete kring din fastighetsservice i Umeå.

Byggfirma med stor erfarenhet